Stichting Zendingsfeesten Veenklooster

Het Pinksterfeest in Veenklooster wordt georganiseerd door de Stichting Zendingsfeesten Veenklooster.

Algemeen: Jezus kennen en hem bekend maken
Wij hebben als doel en opdracht om het evangelie te verkondigen en de mensen tot zijn discipelen te maken, en te leren om datgene te doen wat de Here Jezus ons geboden heeft. De toerusting, die we dagelijks mogen ontvangen vanuit ieders verbintenis met de kerk is bedoeld om met elkaar te groeien als “gemeente” van de Here Jezus Christus. Maar de gaven en de vrucht van de Heilige Geest zijn ook bedoeld om daarmee naar buiten te treden en de mensen de mogelijkheid te geven om de Here Jezus te leren kennen.

Volwassenen
Tijdens het Pinksterfeest is er van alles te doen. Vier dagen lang activiteiten voor iedereen met een veelzijdig en gevarieerd programma. Of het nu gaat om samenzang, genieten van het bezinningspad in het bos of een fietstocht, het is de plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar we samen Pinksteren vieren!

Kids
Voor de jongste bezoekers hebben we een speciaal kinderprogramma! Terwijl u geniet van de dienst in het bos, worden de kinderen vermaakt met kidspraise, theater en leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook samen als gezin van alles te beleven zoals een kinderroute in het bos, spellen, schminken, knutselen… Te veel om op te noemen

FUNklooster
Voor jongeren en jongerenwerkers dé plek voor ontmoeting, nieuwe vriendschappen en FUN. De naam spreekt voor zich! Met muziek, dans, workshops, sport & spel en nog veel meer is plezier gegarandeerd!

Kom je naar Pinksterfeest 316 voor een specifieke tent, spreker, band of workshop? Of ben je benieuwd wanneer er wat te doen is? We hebben een heel weekend vol inspirerende samenkomsten en workshops voor jong en oud. Het volwassenprogramma is in de Celebration-tent. Voor de kinderen is er een apart programma verspreidt over verschillende groepen die ingedeeld zijn op leeftijd. De Level-up tent is voor de brugklas t/m 17 jaar, en de Next-level tent voor de jongeren (17+).